Dieselpakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmät 15.-16.5. Espoo

Satl koulutukset logo
Dieselpakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmät 15.-16.5. Espoo

Koulutuksen sisältö

Pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmät tuottavat yhä enemmän päänvaivaa korjaamoilla. Ongelmana saattaa olla partikkelisuodattimen regeneroinnin epäonnistuminen tai tämän liian nopea tukkeutuminen. Kaiken lisäksi sekä DPF-partikkelisuodattimeen että AdBlue-käyttöiseen SCR-järjestelmään liittyy määräaikaishuoltojen yhteydessä suoritettavia huoltotoimia.

Järjestelmien tunteminen helpottaa työskentelyä näiden parissa oli sitten kyseessä huolto tai vianetsintä. Kurssilla tutustutaan järjestelmien toimintaan ja niihin liittyviin huoltotoimiin sekä teorian että käytännön muodossa. Sisältö painottuu kevyessä kalustossa käytettäviin järjestelmiin.

Tavoitteena on, että kurssin käynyt mekaanikko tunnistaa eri jälkikäsittelyjärjestelmät ja niiden vaatimat huoltotoimet sekä toimintaedellytykset ja kykenee diagnosoimaan järjestelmiä johdonmukaisesti.

Diagno

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Björn Boström, Diagno Finland Oy

Ilmoittautuminen

Lisätietoja / Poikkeava laskutusosoite

Ruokavalio

Osallistumishinnat

SATL:n jäsenille 225 euroa / pv (yht. 450 euroa), muuten 310 euroa / pv (yht- 620 euroa).

Hinnat sisältävät tilaisuuden ohjelman sekä siihen kuuluvat tarjoilut. Mahdolliset majoituskulut ovat erillisiä. Hintoihin lisätään alv 24 %. Laskutuksen hoitaa Diagno Finland Oy.

Ilmoittautuminen voidaan perua maksutta viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 prosenttia osallistumismaksusta. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi tee se sähköpostilla satl@satl.fi. Mikäli osallistumista ei peruuteta, veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan.

Powered by Creamailer