Autoalan sähkötyöturvallisuus SFS 6002

Satl koulutus logo
Autoalan sähkötyöturvallisuus SFS 6002

Koulutuksen sisältö

SFS 6002 sähkötyöturvallisuuskoulutus on työturvallisuuskoulutus, joka vaaditaan automekaanikoilta, jotka huoltavat tai korjaavat sähkö- tai hybridiajoneuvoja. Koulutus edellytetään myös työnjohdolta ja asiantuntijatehtävissä toimivilta henkilöiltä, mikäli korjaamolla työskennellään sähkö- tai hybridiajoneuvojen korkeajännitejärjestelmän kanssa.

Yksipäiväinen koulutus käsittää standardin SFS 6002 ja sähköajoneuvojen korjaamiseen liittyvien keskeisten säädösten sisällön. Koulutuksessa käydään lävitse myös sähköisen voimansiirron rakenne ja sähköajoneuvon tekniikkaa korjaamon näkökulmasta.

Koulutus on havainnollinen teoriakoulutus, joka antaa valmiudet työskennellä sähkö- ja hybridiajoneuvojen kanssa vaarantamatta itseään tai tekemättä autosta vaarallista muille. Koulutuksessa käydään selkeästi läpi mitä korjaamolta vaaditaan sekä minkä tyyppisiä töitä korjaamolla voi korkeajänniteajoneuvon kanssa tehdä. Auton korkeajännitejärjestelmään liittyvien töiden tekeminen vaatii erillistä lisäkoulutusta. Kurssin lopussa pidetään koe, jolla varmistetaan, että osallistujat ovat ymmärtäneet koulutuksen keskeisen sisällön. Koulutuksen hyväksytystä suorituksesta annetaan todistus. Koulutus tulee uusia 5 vuoden välein.

Diagno

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Diagno Finland Oy:n kouluttaja.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudun seuraavaan koulutukseen:

Lisätietoja: Esim. Poikkeava laskutusosoite tai erikoisruokavalio lähiopetuksessa

Osallistumishinnat

SATL:n jäsenille 175 euroa, muuten 195 euroa.

Hintoihin lisätään alv 24 %. Laskutuksen hoitaa Diagno Finland Oy.

Ilmoittautuminen voidaan perua maksutta viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 prosenttia osallistumismaksusta. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi tee se sähköpostilla satl@satl.fi. Mikäli osallistumista ei peruuteta, veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan.